2022-07-11
🧡Please follow my IG : orororenji☆ 𝙏𝙚𝙧𝙧𝙖𝙘𝙚 𝙞𝙣 𝙎𝙚𝙖𝙨𝙞𝙙𝙚尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦2楼OT233号舖✦ 济州柑橘炸鸡无骨半份炸鸡脆卜卜入面又Juicy,仲要无骨啖啖肉,个酱酸酸甜甜咁好开胃,入面有少少薯条同年糕,完全岩晒我呢d样样都想食少少嘅人。✦ 傅统紫菜饭卷肉同菜个比例好好呀,唔会话好多肉好腻咁,同埋萝卜同青瓜都好爽口好清新,夹埋岩岩好。✦ 韩国蚬肉饭一上枱见到劲多蚬肉,炒饭系带韩式个只香辣,好香口开胃。✦ 水果忌廉三文治水果嘅香甜配埋滑滑嘅忌廉,加上松软嘅面包,真系好好味!✦ 士多啤梨提拉米苏蛋糕呢个个样好精致,士多啤梨好鲜甜,忌廉好滑,最底仲有层海绵蛋糕,好味呀!✦ 柑橘乳酪好cute cute!我认我系因为呢杯野饮而黎,但佢除左个样good之外味道都good,橙味乳酪咁,又唔会好甜。✦ 热情金菠萝沙冰颜色好靓嘅菠萝沙冰,非常解渴,杯边大大旧菠萝我都食埋因为真系好甜!
☆ 𝙏𝙚𝙧𝙧𝙖𝙘𝙚 𝙞𝙣 𝙎𝙚𝙖𝙨𝙞𝙙𝙚
尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦2楼OT233号舖
✦ 济州柑橘炸鸡无骨半份
✦ 傅统紫菜饭卷
✦ 韩国蚬肉饭
一上枱见到劲多蚬肉,炒饭系带韩式个只香辣,好香口开胃。
✦ 水果忌廉三文治
水果嘅香甜配埋滑滑嘅忌廉,加上松软嘅面包,真系好好味!
✦ 士多啤梨提拉米苏蛋糕
✦ 柑橘乳酪