呢排同朋友去食左呢间日式放题,好抵食,又多选择,几有惊喜😍 里面有刺身、烧物、炸物、火锅、泰式料理等等,劲多野食拣😍性价比好高👍🏻💯//火锅//一入座就有得拣火锅,本身我无谂过有埋火锅食😍 我地拣左鳕场松叶海鲜锅,入面好足料,有唔同海鲜,有青口、蚬、虾等等,仲可以额外点火锅料,例如肥牛个啲👍🏻我地点完一轮之后,隔左阵啲侍应就逐枱逐枱咁同我地讲叫我地一次过点多啲,如果唔系之后多左人入黎,啲野食就会上得慢左~的确去到8点到见到全场full晒咁制,好彩有早啲叫多啲野食🥹我地叫左好多野食,精选一部分出黎先://刺身类//🥢 刺身拼盘有好多刺身拣,我记得嘅有三文鱼、三文鱼腩、带子、赤贝、赤虾、虎虾、希灵鱼、螺肉等等多种选择,全部都够新鲜,享受到到刺身嘅鲜味同肥美🤤 特别钟意三文鱼腩👍🏻//寿司类//🍣 火灸沙律烧三文鱼腩寿司三文鱼腩香滑,火灸后带有微微嘅焦香👍🏻🍣 火灸左口鱼边寿司左口鱼边脂香浓郁😋🦀 极上帝王花之恋出面食花之恋好贵,呢到可以任嗌😋蟹籽丰富,配埋三文鱼系绝配🤤//炉端烧//🍤 盐烧活海虾海虾好鲜甜,盐烧令到成只虾由内到外都入味🤤🍢 汁烧鸡肉串钟意食串烧嘅我好钟意😍鸡肉嫩滑,烧汁唔

//火锅//

我地叫左好多野食,精选一部分出黎先:

//刺身类//
🥢 刺身拼盘

//寿司类//
🍣 火灸沙律烧三文鱼腩寿司
三文鱼腩香滑,火灸后带有微微嘅焦香👍🏻

🍣 火灸左口鱼边寿司
左口鱼边脂香浓郁😋

🦀 极上帝王花之恋

//炉端烧//
🍤 盐烧活海虾
海虾好鲜甜,盐烧令到成只虾由内到外都入味🤤

🍢 汁烧鸡肉串
钟意食串烧嘅我好钟意😍鸡肉嫩滑,烧汁唔会过重,食落好满足🤤

//炸物类//
🍤 巨海老天妇罗
外脆内嫩,虾肉鲜甜,配上酥脆同香口嘅天妇罗皮💯可惜怕热气唔敢食太多🙈

🍗 避风塘鸡软骨粒
香口惹味,鸡软骨够脆同够多👍🏻

//料理类//
🍳 黑松露炒蛋
无谂过咁好食😳松露味道浓郁,炒蛋滑嫩👍🏻 呢个可以迟d先点,但最好热食,咁先更加好味🤤

🦑 铁板鲜虾滑
呢个有惊喜🤩鲜虾滑嫩,铁板煮法令虾味更加突出,加埋啲酱汁,口感层次丰富💯

//甜品//
个到有好多雪糕雪条同雪米糍拣🤤🤤🤤仲有韩国雪条😍最后我食左一条芒果味雪条,同埋三粒雪米糍,好满足!完美收尾🍧

//饮品//
野饮好多选择!我拣左一罐梳打水沟水蜜桃🤪爽!

• 各式刺身
  • 炸物