怪你过份美味之平民价的yummy日式吉列套餐@吉豚屋早几日同老公行到饿饿地.见到ca-tu ya,见佢个样几靓仔,就入左去啦! 好surprise呢!打开个 MENU,样样野都好吸引,而且仲好抵食夹大件! 最后我拣咗个 "吉列炸虾猪扖定食", $69,包括一碗味噌豚肉汤,两只虾和两件猪扖、椰菜!劲丰富!! 炸虾好大只,见到都开心!而且好爽口,好有虾味!而猪扖的肉好JUICY又松化!一啖咬落便爱上了!而且他们另上一碟沙拉酱,你又可以自己再加烧汁...一野就ko左碗白饭啦!白饭系日本米,可以加钱加大,但其实正常size都好饱啦!拌碟的椰菜口感唔够脆口,不过加埋沙拉酱食,可以减轻油腻感 加$6有巨峰提子特饮,味道唔错!老公楝咗 "南蛮炸鸡饭" ,离晒谱,$39,好多鸡,炸得好好味!我甚至觉得比猪更好味,劲香又有弹性!(我平时系唔钟意食鸡扖的,所以佢真系好好味呀!)学生仲有8折,好抵呀多谢收看

怪你过份美味之平民价的yummy日式吉列套餐@吉豚屋
打开个 MENU,样样野都好吸引,而且仲好抵食夹大件!

最后我拣咗个 "吉列炸虾猪扖定食",

加$6有巨峰提子特饮,味道唔错!
学生仲有8折,好抵呀
多谢收看