2021-04-27 334 浏览
平日夜晚同朋友行喺Yoho,大家都谂唔到食咩,求其行过,就打算行入去试试葡国菜。点知,就中咗大伏🤢我哋一行三人叫咗一个二人餐加一个主菜。小食拼盘成个感觉都系不过不失。佢个奶油脆猪已经淋左,一啲脆嘅感觉都冇。然后个马介休薯波,唔讲真系以为系普通嘅薯波,一啲味都无🧐个乳猪已经系全晚最好食,皮脆肉都嫩,但有一两旧都几肥,但已经算系咁🙃呢碟非洲鸡真系全晚最恐怖,一上台我哋已经你眼望我眼,因为只鸡真系又黑又㶶。一开始我哋都以为卖相黎嫁姐,咁就分三份啦。用刀切都有难度,相当费力,我已经心知不妙。一放入口,真系㶶到有苦味,然后个硬度真系媲美黑碳,咔咔声,真系🤢最后我哋忍唔住问侍应,平时碟鸡都系咁嫁?可能因为赶住收铺,侍应只系表示下次如果觉得有问题,可以叫佢哋换。但系我哋心谂,仲点会有下次。成餐饭我哋三个人,平均一人食咗$250 ,但最后竟然系食硬过炭嘅鸡,都真系唔知好嬲定好笑。
点知,就中咗大伏🤢
我哋一行三人叫咗一个二人餐加一个主菜。