2016-10-19 1714 浏览
很喜欢去d少店式经营嘅咖啡店。出开荃湾,就揾下边度有。就找到了这间咖啡赏馆😌店舖虽小,但胜在够悠闲。铺外面都可以坐。有风扇,不太热嘅时候坐都不错。Latte平常只饮black coffee的我。突然想饮杯有拉花嘅咖啡。所以就叫了杯latte。有奶嘅咖啡入口系比较滑,但就少了咖啡原有嘅味道。不过望住个靓靓拉花,心情会变得不错☺️蜜糖芥茉烟三文鱼包👍🏻本身系牛角包,但觉得牛角包会热气又油。所以问下可否转意大利包。店主很好的帮我转~馅料还算多。酱汁调得不错。面包亦不会又硬又干。焦糖玫瑰窝夫配雪糕俾我相像中无咁好食。窝夫比较dry同硬。同埋食唔到咩野焦糖味同玫瑰味。整体觉得这里嘅包点比甜品好。想hea 下又想有不错嘅食物同饮品。这里是一个不错嘅选择
Latte
蜜糖芥茉烟三文鱼包👍🏻