2016-12-01
今日去咗旺角 谂住话揾间日本野食下 最后因为懒 所以拣咗最近地铁站既一间 一岀a1 转右就系😂 真系十步以内 我都好佩服自己可以懒成咁一行入去已经觉得好正 啲布置 装潢 全部令你好似入咗第二个area 同旺角𠮶种繁忙既感觉截然不同 一条条既扭绳分开咗2个区域 有啲privacy 之余 又感觉劲悠闲 正✨一坐底 已经有靓靓碟等紧你仲有热茶同湿纸巾即刻跟上厚烧玉子真系唔系一般好食 厚烧做得好 食落口唔会觉好实净 而系好松软 超正 仲要系柚子口味 食落去𠮶下 又惊又喜 无谂过会咁fresh 好啱 钟意食既人必试炸鸡软骨其实好似好simple 既一道小食 但佢做得坚岀色 无论系味道定系炸物既脆度都好值得一试 就算食到最后 佢都依然好脆 下次一定要天妇罗😭海鲜丼上面有超多刺身 全部都好新鲜 唔会有怪味 腥味 我鼓起勇气食咗勇气一啖海胆饭 好食!! 一啲都唔苦 仲要有啲甜 不得了 配埋鱼子 蟹子一齐食 口感就更rich 最后不得不赞既系 店员服务超好 速度都好快 会不时帮你添热茶 成餐饭 我冇叫过加茶 留意住你食嘅进度 帮你收碟 真系好得弹!
一行入去已经觉得好正 啲布置 装潢 全部令你好似入咗第二个area 同旺角𠮶种繁忙既感觉截然不同 一条条既扭绳分开咗2个区域 有啲privacy 之余 又感觉劲悠闲 正✨ 一坐底 已经有靓靓碟等紧你 仲有热茶同湿纸巾即刻跟上 厚烧玉子
上面有超多刺身 全部都好新鲜 唔会有怪味 腥味