2024-01-06 21 浏览
Brew Dog Coffee麻雀虽小,五脏俱全,虽然舖面唔大,不过浓郁嘅咖啡香气配上轻音乐,有种温馨舒服嘅感觉~我地点咗一份黑松露炒蛋牛角包,牛角包外酥内软,入面装满咗滑嫩嘅黑松露炒蛋,口感丰富!👍🏻另外,我哋亦点咗一份蟹膏浓虾汁虎虾蟹肉意大利饭,意大利饭好有口感,配上同埋新鲜虎虾同蟹肉,充满海洋嘅气息,食落超满足。另外,咖啡亦系佢哋必点嘅招牌,佢哋嘅厚椰奶咖啡拿铁真系值得推介!一口饮落去,浓郁嘅椰奶同香浓嘅咖啡好完美嘅结合,唔苦唔涩,反而十分清新😍!仲有一款开心果咖啡拿铁饮落好意外,开心果嘅香气同咖啡嘅苦甜味道好夹,而且饮饮下又咬到几粒开心果仁😆😆好正好味Brew Dog Coffee系一间令我印象深刻嘅文青咖啡店,食物选择多元化同好足料,特别推荐佢地嘅咖啡!