2024-01-15 52 浏览
情人节想揾间睇到无敌维港景嘅餐厅☁️,同男/女朋友sweet下,推介位于九龙逸君绰酒店旁的 ☀️ 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐚𝐲 𝐒𝐢𝐝𝐞啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)! 餐厅占地𝟔𝟎𝟎𝟎尺,有室外和室内坐位,环境宽敞之余,更可饱览𝟏𝟖𝟎度维港全海景😚,边吹著海风边吃晚餐,感觉好浪漫💖~ 餐点方面,以地中海菜为主😆,由西班牙的华伦西亚到义大利的威尼斯等口味都有供应哦~Pappardelle Wagyu Bolognese和牛扁意粉带点西西里风, 免治和牛加西西里茄酱混合起来好夹, 带些微香草味道, 酸酸地好开胃🤗 Truffle Ricotta Ravioli黑松露意大利云吞,黑松露味道好出😍 忌廉汁好幼滑, 成件事好夹👍 Lobster Thermidor Half芝士焗龙虾向来都冇得输✨ 如果芝士再多啲囗感和味道会再丰富D🤭 Side dish个炒杂菇好香好好味🫶 Bayside passion百香果味嘅绿色酒精特饮😍 百香果酸酸甜甜好好味👍👍 酒精浓度调教得啱啱好, 好适合女士✨✨ 坐outdoor 可欣赏无敌维港景, 再加埋浪漫音乐,美味食物,同bb沐浴系爱河当中,物有所值啦🫶🫶

Pappardelle Wagyu Bolognese

Truffle Ricotta Ravioli