2019-08-03 513 浏览
好少去黄大仙,不过陪啊妈黎揾晶品肠粉食就去竹园邨food court食下喇,个街市好干净,野食档有好多间近过黎间见比佢既豆浆广告吸引左,有绿豆,红豆,朱古力味既豆浆好似几得意咁,本身以为又系啲色素野喇 点知又五系 系好天然feel 杯绿豆豆腐真系有好多粒绿豆系入面,饮落去感觉好有豆香味,跟住又试左佢个芝士琵琶豆腐,超好味就系因为食完先download个app第一次比评分, 因为见到得3个like 实在系阴世美食店, 啲野食又干净,个4粒好大粒既芝士波系有拉丝系入面,五会系个啲得一粒豆咁多既芝士既丸, 仲要系即整即炸,炸出黎金黄色, 22蚊4粒食完都饱到肚加埋杯绿豆豆浆烧腻 , 真系好惊喜冇谂过街市入面会有咁多小食档,仲有哩间民间豆制食品诚意小店 👍Like 下次黎试下个朱古力豆酱同其他少食先
绿豆豆浆,芝士琵琶豆腐
2019-08-03