2019-01-07 734 浏览
话说上星期六下午,在无心插柳底下试了这间。Order了set lunch之后,waiter正常地送上soup & bread啦! 突然间,隔离枱顾客投诉"点解个risotto份量咁少", 之后waiter拿回厨房,再被告知呢个系佢地正常份量。因为我没有接触过蹀饭, 唔敢妄下判断。 好喇, 到我的蓝贝意粉嚟喇,的确比一般食店少50%, 再到蹀鲜虾意粉嚟喇,又再比前蹀少多~15%。e+我先知到隔离枱顾客投诉系正确㗎。不过话时话, 虽然份量少,但系个汤同𠮶两碟粉又的确比一般同类食肆好味好多.....唔通下次我要叫1人两份先够?但睇返佢晚市d食物相又唔似咁少份量,唔通系张货就价?