2023-03-13 2046 浏览
女友小熊一直想食龙虾伊同片皮鸭,龙虾伊就满足咗佢,片皮鸭就未有著落.上网左揾揾右揾揾,系邻近揾到一间酒楼叫青叶,不单只有片皮鸭,仲有龙虾伊𠻹,一次过满足哂两个要求!但最担心系..... 近期帮衬D餐厅,三翻四次出问题,上 open 睇青叶食评,话佢服务态度好差,个心即刻冷咗一半!心谂幻觉嚟啫! 吓我唔到嘅!照去! 睇吓服务系咪噤差!点咗个片皮鸭两食,片皮之后壳就姜葱炒,芝士焗波士顿龙虾伊同蒜子上汤浸娃娃菜.芝士焗波士顿龙虾芝士浓郁龙虾肉丰富又鲜甜,满意.娃娃菜份量足,早排去长洲苏波记食娃娃菜,苏波记少一半! 可想而知苏波记偷工减料几过份!好多时食片皮鸭之后嘅鸭壳都煮得唔太好食,通常炒得过柴又韧,但青叶姜葱炒鸭肉仍算嫩口 Juicy,只系D葱炒得过火唔够爽脆.片皮鸭皮脆肉嫩,同样满意!食哂D薄包皮,叫侍应加多一笼! 佢地话加多一笼"摸摸" (唔知点解薄包皮叫摸摸?) 要加钱,无问题,但人地D"摸摸"嚟齐上哂枱,我地D"摸摸"就无声气! 一话取消"摸摸"就9秒9 极速上枱!问D侍应想话攞D湿纸巾,完全被无视!服务态度果然好差! 如果唔系龙虾伊同片皮鸭掂! 相信会俾负评!扣分最多原因系想要

心谂幻觉嚟啫! 吓我唔到嘅!

照去! 睇吓服务系咪噤差!

芝士焗波士顿龙虾芝士浓郁龙虾肉丰富又鲜甜,满意.

片皮鸭皮脆肉嫩,同样满意!

问D侍应想话攞D湿纸巾,完全被无视!

服务态度果然好差!

如果唔系龙虾伊同片皮鸭掂! 相信会俾负评!

扣分最多原因系想要摸摸无摸摸!
  • 片皮鸭
  • 芝士龙虾伊面