2019-06-27 45 浏览
间唔中想食烧烤野,但又唔想自己烧😂,就黎依间食下😂😆。🤩焦糖青苹果鹅肝多士平时就好少食到鹅肝,依到竟然有🤩。入口第一下好软好油好滑口,会感觉好好食咁,但又形容唔到会系咩。咬多几啖之后百味杂陈,可能有焦糖又有青苹果加埋鹅肝本身油脂,好多种味道🤣好特别。🤩牛仔骨一个拼盘咁,可以用菜包住食,牛烹调得唔错,唔会有苏味,软硬适中,我觉得ok既🤩蜜糖鸡中翼&玫瑰红肠红肠烧好肥好大只,唔会话好细唔熟唔够食。鸡中翼都系,烧到金黄,加埋蜜糖,中规中矩既😆🤩汁烧豚肉金菇卷卷埋既料都夹到,但真系要趁热食,冻左味道差好多。🤩翠玉瓜好厚身既瓜😂🤣味道淡淡地,唔会重口,我就加左辣粉食,觉得更好味😂🤩牛油蒜茸焗金菇个人好中意依个,蒜茸啱啱好,唔会话成口蒜😂金菇冇草味👍🏻,我地好快就食哂啦。
间唔中想食烧烤野,但又唔想自己烧😂,就黎依间食下😂😆。

🤩焦糖青苹果鹅肝多士
焦糖青苹果鹅肝多士

🤩牛仔骨
牛仔骨

🤩蜜糖鸡中翼&玫瑰红肠
玫瑰红肠同汁烧豚肉金菇卷
蜜糖鸡中翼

🤩汁烧豚肉金菇卷
卷埋既料都夹到,但真系要趁热食,冻左味道差好多。
🤩翠玉瓜
翠玉瓜