2018-07-19 31 浏览
环境坐得好舒服,而且入到去唔会有阵咩味,见到佢地既厨房一D都唔污jo有10% discount!!!而且佢地既文化既香焦叶当盘,但放心下面仲有只碟。原因系印度人吃饭系用手嫁~呢两个我都好中意,唔会好油腻,而且大大块会先帮我地一开四,而且蒜蓉味浓郁,虽然芝士味唔太突出,但因为佢有一粒粒既芝士,令到个口感更加有层次,用黎送咖哩真系好正嫁!!!呢个鸡如果唔系好食得辣既人,真系要问下有冇得小辣...大约有4-5件鸡左右,鸡肉好嫩滑,而且食到鸡脾,但个汁就真系好好好辣,所以都食唔哂佢d汁T.T而Masala本身系一堆香料既组合。唔同食材有唔同香料,所以唔同食物既Masala,都可以系味道上有分别。以粗面粉,糖 同 番红花整出黎既既甜品,原来好受佢地欢迎嫁~!!多数都用黎做饭后甜品,有时仲会用系一D喜庆场合。今次系我地第一次食呢个甜品,口感有D 似 糯米饭,烟烟unun,口感几特别

有10% discount!!!

Garlic Naan

Paneer Kulcha