2021-07-29 158 浏览
大围揾食市集重整后开嘅第一间餐厅系「十二味」,系大围比较少🈶️嘅川菜餐厅,所以都几受欢迎👏🏼基本上系坐🈵️晒人。餐厅系用手机点餐📱都几方便。以$200增值做VIP的话,就全年主菜单都🉑以有9⃣️折优惠🤩餐厅嘅菜品碟头都唔细亦🉑以自由选择辣度🌶因为我唔系好食得辣,所以今次全部都只系选择小辣。原来呢个程度都真系唔系好辣,下次可以试吓高一个辣度😆《干煸肥肠》啱晒钟意食猪大肠,尤其是炸大肠嘅我哋😍喺干煸辣椒🌶️中都有唔少非常入味又惹味嘅大肠,最令我哋惊喜嘅系薄身部分嘅大肠炸🉐️非常香脆,咬嘅时候直头听到卜卜声😋《人见人爱酸菜鱼配粉条》酸辣度适中,鱼片好滑又唔易散。烟韧嘅粉条吸晒汤汁嘅味道,真系好好味🤤