2022-11-11
最近长沙湾开咗间新餐厅,食烤鱼鸡煲🤤 睇倒佢哋餐牌价钱唔太贵,一于去试吓🫶🏻沙巴龙趸 x 香辣味🌶️ $368呢度嘅烤鱼可以选择青江鱼、江团鱼、沙巴龙趸 同埋需要预订嘅桂花鱼,我哋拣咗沙巴龙趸,条鱼好厚肉好大条!口味方面,可以选择香辣味、酸菜味、泡椒味、鲜花椒味、蒜香味、番茄味,仲有唔同嘅辣度选择,非常多元化,嚟多几次都唔会冇晒新鲜感🤤讲返条鱼先,煎到外层鱼皮好香口,鱼肉鲜嫩,配合埋香辣嘅汤底,非常惹味!汤底内仲有娃娃菜、豆卜、芽菜、紫洋葱等等。 好丰富👍🏻安格斯牛小排 $238油花非常之靓,肉质嫩滑,安格斯牛味重,份量都唔细👍🏻大大杯龙凤柠乐 $35呢度仲有大大杯饮品,见到枱枱都order,我都叫返杯龙凤柠乐,真系好巨杯🍺 龙凤柠乐,即系青柠+柠檬+可乐,唔系度度都有得饮👍🏻另外仲有嗌咗手拍青瓜、同埋少少蔬菜,全部份量都几大份,两个人最后系食唔晒🫣🥹呢度除咗有烤鱼火锅之外,仲有鸡煲同埋蟹煲,想叫汤底打边炉都有,选择真系好多;另外仲有麻辣小龙虾、招牌牛蛙煲呢类菜式,钟意食川菜嘅朋友可以嚟试吓。
最近长沙湾开咗间新餐厅,食烤鱼鸡煲🤤
睇倒佢哋餐牌价钱唔太贵,一于去试吓🫶🏻
沙巴龙趸 x 香辣味🌶️ $368
汤底内仲有娃娃菜、豆卜、芽菜、紫洋葱等等。 好丰富👍🏻
安格斯牛小排 $238
油花非常之靓,肉质嫩滑,安格斯牛味重,份量都唔细👍🏻
大大杯龙凤柠乐 $35