2014-11-14 1312 浏览
去到Food Court,同围拣都唔知食咩好,所以去最多人食既Pepper Lunch喇,睇人龙就知道佢吸引喇,门口仲话明话你知要等廿分钟,横掂唔赶时间,等就等喇。今次要左依个黑椒芝士鸡肉饭。我实在太爱芝士喇,又系咁见到则边D人叫,所以就叫左依个。食落口感真系好丰富,又黑椒,又芝士加埋佢个汁,最特别既就系三种味夹埋一齐食竟然完全无违和感,三种味道都好分明,仲有一样野系我比较唔明,铁板上而其实真系已经有好多油,当然系怕黐底喇,但神奇既系,我食个饭食到最尾竟然有饭焦,可能系因为有芝士喇,个饭焦好鬼香口,脆脆地十分之好食,朋友就叫左个黑椒牛肉饭,送汽水。朋友就只系讲左份量好似少左,不过味道当然就正常喇,佢依个应该比我个饭淡口。