2021-09-10 309 浏览
之前无意之中发现呢间cafe,个名好得意,for single即系for single嘅客人?😆原来系single origin嘅意思,cafe会用同一出产地嘅咖啡豆,同一酒厂嘅Malt Whiskey,定期会转theme。坐低之后店员好细心同我哋介绍咖啡同whiskey,啤酒,好有heart。今期咖啡豆来自Kenya,比较fruity,可以拣返你想要嘅冲法,我地拣左Flat White同Dirty。Flat White隔离𠮶杯系Espresso,让客人可以试真啲只咖啡豆嘅味道,几有心思。喜欢果酸味嘅朋友会好钟意。呢杯系Dirty,同样系高质素。嘢食有pasta、salad、dessert,想食正餐或者黎个tea都可以。三文鱼牛油果salad清新又健康,轻食之选👍🏽个waffle非常好食,特别钟意啲蜜糖,甜得黎又唔会漏,食完会有开心嘅感觉。小店装修既简洁又精致,坐得好舒服。亦欣赏店员嘅passion同佢嘅concept,有时间会再来👍🏽

呢杯系Dirty,同样系高质素。

三文鱼牛油果salad清新又健康,轻食之选👍🏽