2022-12-29 1229 浏览
呢间Cafe都开左一段时间, 但系热潮依然未退😳 晏画两点去到排左接近一个钟先入到去, 因为我地事前食左野, 所以今次主力食负食同甜品🤓Christmas Pancake Stack🥞 ($158)因为圣诞特别版, 所以用左红色既野莓, 轻盈既Cream, 野莓酱去配个厚厚既pancake, 睇得又食得好正🥰Truffle Croissant 🥐 ($148)自家制牛角包好脆不过再松啲会好啲, 松露炒蛋好滑, 巴马臣芝士, 大量香浓既新鲜松露片, 全部夹埋一齐食好香好夹😋Panettone Bomboloni 🍩($55)意大利冬甩好松软外面舖左一层薄薄既糖果碎, 中间注满左轻盈既原味cream, 食落一啲都唔会腻, 有啲惊喜🤩Shirley Ginger🍹($65)呢杯圣诞红色既特饮好特别, 饮落酸酸甜甜再带少少姜既辣味, 味道好丰富😙Hazelnut Latte☕️($55)饮落劲普通既一杯有奶咖啡, 唔推荐😤呢度既装修相当别致, 完全明白点解咁多人排队都要食😌 落下一层仲会甩到圣诞老人坐左系度训教添🎅🏽

Truffle Croissant 🥐 ($148)

Panettone Bomboloni 🍩($55)

Shirley Ginger🍹($65)

Hazelnut Latte☕️($55)
饮落劲普通既一杯有奶咖啡, 唔推荐😤

2022-12-26
庆祝纪念