2023-03-01
🌈同情人去饭局,选择食呢间火锅,上网睇过呢间相马日式火锅,都好多好评同赞好,咁就安心食呢间,呢度火炭地点方便,好近火炭站,呢度环境就好大,望落去都好新净,干净企理,座位坐得舒服🌈🌈行过一圈,有好多野择,例如有丸仔阿,菜阿,面类等等,另外都有多款罐装饮品,见到佢啲牛肉几吸引,于是就择咗牛肩胛做放题🌈《甜豉油》呢个汤底原来好好食🤤,我都系第一次,甜甜地又唔会太过清,滚完再加少少鼓油辣椒🌶️,味道好夹《日式炸物 》款式真多,全部都炸到好脆😈,好香口,脆卜卜都系新鲜即炸,特别爱好午餐肉同埋墨鱼丸,炸虾,好有水准做得好好👍🏽《海鲜》海鲜种类繁多,🦐大虾特别好食,🐚青口够大又肥厚,呢度啲海鲜都系特别大只,相当吸引 《美国特选牛肩胛》好好食,睇餐牌影得咁靓以为同图片一定好大出入,送到埋黎点知系同图片中一样咁靓既牛肩🐂,试食过之后真系唔差,食完又再叫一兜 好有惊喜,比想像中好食同新鲜,以后会多多黎支持 🫶🏻
🌈行过一圈,有好多野择,例如有丸仔阿,菜阿,面类等等,另外都有多款罐装饮品,见到佢啲牛肉几吸引,于是就择咗牛肩胛做放题🌈 《甜豉油》
呢个汤底原来好好食🤤,我都系第一次,甜甜地又唔会太过清,滚完再加少少鼓油辣椒🌶️,味道好夹 《日式炸物 》
款式真多,全部都炸到好脆😈,好香口,脆卜卜都系新鲜即炸,特别爱好午餐肉同埋墨鱼丸,炸虾,好有水准做得好好👍🏽 《海鲜》
《美国特选牛肩胛》
好有惊喜,比想像中好食同新鲜,以后会多多黎支持 🫶🏻