2021-08-17 165 浏览
依间餐厅地理位置有啲输蚀,喺村公所右手边直行几步,所以有啲难察觉到,但系食材真系新鲜,性价比亦好高。苏格兰烟三文鱼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻三文鱼好滑嫩,因为有d cream sauce,感觉入口几开胃,重点系摆盘好靓☺️意大利薄脆、蒜蓉包👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻薄脆好脆卜卜,加埋啲葱花好香口。蒜蓉包嘅蒜蓉味冇平时食嘅咁浓,但系外脆内软,都好好食!鹅肝配无花果、炸蟹球、意大利火腿配酪梨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻净系个摆盘已经系赏心悦目嘅享受,食材除左新鲜,当中嘅配搭及运用亦非常出色,因为生果嘅清新可以中和鹅肝及火腿嘅腻感。😋黑松露忌廉汤👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻一大片嘅黑松露,好惊喜🤩口感非常香滑、creamy,饮落好有食材嘅质感!北海道带子配智利海炉鱼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻个摆盘同样非常精美,系视觉嘅享受!个汁好特别同开胃,主要以apple sider去调制,同个鱼好夹!🥰西冷牛扒(10安士)👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻有个酱好特别,我都系第一次试,就系辣根酱,个味道有d似Wasabi,同牛肉好夹!

苏格兰烟三文鱼👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
苏格兰烟三文鱼

意大利薄脆、蒜蓉包👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
意大利薄脆、蒜蓉包

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻