2022-04-07
其实🤡🤡愚人节系比蠢人嘅节日定系愚弄人嘅节日呢!我理唔到咁多, 我剩系知我每年嘅今日都系纪念🎙️🎙️哥哥张国荣嘅日子💞。今年无得出去, 咁自己几个🧑🤝🧑朋友系屋企叫外卖, 买左几枝靓Sake. 就叫外卖日式烧肉吧!🍢🍢上吉烧跟餐比埋🧂🧂柚子盐同埋个烧汁, 再送埋个一次性果木炭炉🪔, 啱哂我哋D女仔, 方便企理。系露台set好架部, 🍖肉已分类放好一格格外卖盒, 放上炉+柚子盬烧就是了。👯👯4人餐有7款肉, 日本, 美国, 澳洲, 有乜部位唔记得, 但我最钟意嘅有✨封门柳(够肉味), 最猛火时, ♨️每边烧2分钟已烧到干pokpok 。✨十胜五花腩, 肥瘦真系一层层, 一D都唔鞋口㗎, 简单落佢哋提供嘅烧汁已非常好味! 3排炭玩足4小时, 抵💲💲最后想讲, 食烧肉唔饮Sake系浪费左D烧肉🥃🥃
最后想讲, 食烧肉唔饮Sake系浪费左D烧肉🥃🥃