2022-11-03
✨真•沙嗲煲仔面 💰68💫评分: 8.2/10📝任选一款:牛肉、猪扒、鸡扒可配:出前一丁、米粉、粉丝拣咗最正路嘅沙嗲牛肉出前一丁,沙嗲牛肉公仔面呢间系关注组超高人气,所以山长水远过嚟朝圣一下,店员知道我哋两个人share都已经准备定碗仔,就算我哋净系叫咗一碗面同杯嘢饮share都唔会黑面🤣,好多片都有啲厚度嘅牛肉,加咗葱花,同芽菜、豆卜都吸晒啲沙嗲配埋花生碎,汤底比我想像中无咁浓郁不过啲公仔面都好挂汁,2个人Share好似唔系好够喉,如果可以加面底就正🤩荣记茶餐室 𝕎𝕚𝕟𝕘 𝕂𝕖𝕖 ℝ𝕖𝕤𝕥𝕒𝕦𝕣𝕒𝕟𝕥 📍九龙慈云山毓华里12B1号地下🗺️黄大仙/钻石山🚇转巴士🚌/小巴🚐🥢营业时间:上午6:30至晚上9:30🥢星期日及公众假期下午6:00休息❣️再访?🅈🄴🅂 ✍🏻慈云山地点真系有啲唔就脚所以都应该唔会成日都嚟,但呢两样嘢都好食😋#荣记茶餐室 #地道美食 #美食 #慈云山美食 #香港美食 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #food
✨真•沙嗲煲仔面 💰68
💫评分: 8.2/10
📝任选一款:牛肉、猪扒、鸡扒
可配:出前一丁、米粉、粉丝
荣记茶餐室 𝕎𝕚𝕟𝕘 𝕂𝕖𝕖 ℝ𝕖𝕤𝕥𝕒𝕦𝕣𝕒𝕟𝕥
📍九龙慈云山毓华里12B1号地下
🗺️黄大仙/钻石山🚇转巴士🚌/小巴🚐
🥢营业时间:上午6:30至晚上9:30
🥢星期日及公众假期下午6:00休息
❣️再访?🅈🄴🅂
#荣记茶餐室 #地道美食 #美食 #慈云山美食 #香港美食 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #港式茶餐厅 #hkfoodlover #hkfood #foodinstagram #hkfoodstagram #慈云山 #沙嗲牛肉面
#沙嗲牛肉面关注组 #港式