2024-04-25 169 浏览
想揾啲轻食,不过净系见到呢间,就求其叫少少嘢啦我哋叫咗个豆腐花,另外一个类似豆乳红茶布甸珍珠之类我自己有带杯,我落单嘅时候已经冇乜人,而且我只杯容量绝对够大,但系个职员竟然可以话做唔到,唔识做,啲材料你都系倒落只杯度啫,,又唔忙,又唔洗手摇,到底智商有几低先至会唔识做🙄豆腐花,绝对唔够滑,豆味尚算OK但系豆乳配红茶,其实都几唔match,冇咗用鲜奶𠮶种好Rich嘅感觉餐厅系自助形式,枱当然冇人抹啦,所以啲枱都几污糟另外,垃圾要自己dump,我哋dump垃圾嘅时候,成个餐盘摆低咗喺Counter ,打算打开个垃圾桶,然后逐件逐件dump,费事个餐盘掂到个垃圾桶,但系我哋一摆低,个职员即刻啤住我哋,即刻同我哋讲垃圾要自己dump,系唔系误会都好,职员态度真系好差好差👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
想揾啲轻食,不过净系见到呢间,就求其叫少少嘢啦

我哋叫咗个豆腐花,另外一个类似豆乳红茶布甸珍珠之类

豆腐花,绝对唔够滑,豆味尚算OK

餐厅系自助形式,枱当然冇人抹啦,所以啲枱都几污糟

2024-04-14