2024-10-12
见网上有人介绍抵食,就同老公去试下,只此一次下不为例😡拎完飞门面戴眼镜既女侍应生好有礼,可能太多人帮衬,一早未入去就叫我地order定餐,咁都OK明白要翻枱,女侍应生入到去叫我地坐系𠮶张枱,我哋坐低见到有个夹夹住张单,放左系枱面,我老公见到张单其中一个餐落错咗,好有礼貌叫前台侍应改其中一个餐,𠮶位女侍应即刻用极恶劣嘅态度回应我哋:「张单写咗意粉姐,即系我哋后台一早知你系落左吉列猪扒饭啦!」我地解释系因为餐厅将单据放得系枱面,suppose系比客人对清楚,而单据上亦印错咗其中一个餐,我哋唔明白,我地只系礼貌表示落错咗,点解换来嘅系恶劣态度既回覆😡😡😡当大家个个都鼓励大埔人留系大埔消费,作为餐厅,可否做返作为一间餐厅,最基本要有既野,基本既礼物+食物质素。 先好叫大埔人留港消费。我同老公,知道重阳节连假三日,好多人返左上大陆,但我地都选择留系香港,支持大埔小店,但换来系一次咁差既用餐经历。。。下次就算要支持小店,我绝对唔会拣呢间餐厅⛔️