啱黎到六点几,人少少,有白色防板挡住每个位,食饭系会更安心既!系main course 同set dinner 谂咗好耐,但因为set dinner有扒食,所以都系拣咗$588 for2 既dinner会上咗碟厨师精选沙律,有蜜桃搭配菜,甜味中和咗蔬菜既苦味我地拣既前菜系:法式焗田螺配黑松露及日式芥末茨䇯 and 煎北海道带子配波兰汁田螺配合薯蓉,好夹㖞又!带子下面系白萝卜呀! 估唔到带子会配呢个,一齐食配合波兰汁更加好食!冇咁dry不过上菜速度有啲慢, 呢个秘制龙虾汤系同普通龙虾汤唔同,闻起身有比较浓酒味,饮起身就比较淡酒味,比较特别我地叫咗medium-rare,配合蕃薯同薯仔,牛有牛筋,肥瘦均匀,唔错,又够入味免费餐饮甜品系云呢啦奶冻和姜味雪糕,姜味雪糕真系第一次食,好特别,喉咙好有姜味😂😂总体而言,如果想慢慢倾计,慢慢品赏美食,呢到系一个好既选择

会上咗碟厨师精选沙律,有蜜桃搭配菜,甜味中和咗蔬菜既苦味

田螺配合薯蓉,好夹㖞又!

免费餐饮

总体而言,如果想慢慢倾计,慢慢品赏美食,呢到系一个好既选择