餐厅: Chillax
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-11-18 105 浏览
难得的metime,当然要好好休息及享受一下。呢日就约埋好朋友齐齐去按摩兼食tea,一次过满足晒两个愿望!呢度共有两层,按摩的话就会去到上层,要先换拖鞋,令人有回到家的轻松感觉。餐厅整个装潢及颜色配搭都又靓又舒服,由门口到餐厅里面都有唔少打咭位,而且够静好适合情侣或朋友黎倾下偈。我地选择嘅Package B,包左30分钟按摩 + 饮品 + 小食,按摩时坐喺长椅边按边倾计真系好写意,而且按摩师手势都好好,按完之后真系令疲劳消除了不少。按完摩就去咗梳化椅度食tea倾计,呢度只有几张枱,座位之间都非常阔落,再配上室外的自然光,感觉悠然自得。小食方便我哋就选择咗scone,暖暖的咬落外脆内软,配上果酱,再加上一杯English Tea,简直系完美!我哋都过咗一个愉快嘅下午,期待下次再黎gathering!

我哋都过咗一个愉快嘅下午,期待下次再黎gathering!