每次同屋企人去西贡都系食海鲜🦞热闹嘅气氛同西贡嘅慢活氛围有些少唔夹🙈今次难得同朋友入嚟行吓 当然选择一间舒服日式茶房啦!餐厅由装修、座椅、餐具 每一个细节都充满日式风味 暖暖嘅阳光☀️浅透入嚟嘅感觉 真系好和暖、好写意💕👍🏻 鱼白汤乌冬配日式鸡肉丸子🍡上枱后建议大家先舀一啖汤试试 鱼汤味道淡淡🐟落到喉咙好舒服 搭配嘅鸡肉丸子超级juicy 肉味浓 上面仲有少许酱料 有点睛嘅作用!手打乌冬比一般有韧劲 推介😇 👍🏻 煎茶玄米茶见到隔离枱叫咗呢个 为咗𠮶壶 我哋又嗌咗🤣饮落茶味香浓 有甘香 余韵仲会停留系口中一段时间🫖原来佢外内兼备 值得一试😌注意事项⚠️- 店内主打嘅手打乌冬真系手搓架 好有诚意🙌🏻 - 任何食物都冇加味精/化学调味 食得放心🎉而且几乎所有材料都日本进口 连茶叶都系架✅

👍🏻 鱼白汤乌冬配日式鸡肉丸子🍡

👍🏻 煎茶玄米茶