2018-03-19
之前去过尖沙咀既外卖店买左两份三文治,买到去佐敦谷野餐其实已经冻哂,不过依然觉得系好食,实在难得。知道太子开左分店之后有堂食,当然要黎一试啦!入到去环境几chill 几舒适,仲有高座同单行座。All day breakfast...用木板装既野食真系零舍吸引!哩个All day当中有安格斯西冷牛、焗豆、大啡菇、炒蛋、蜜糖牛油多士同沙律,当日咁岩冇薯饼,所以就转左两条炸虾俾我地。块牛煎得好靓肉质虽然比较韧,但几有牛肉味。慢煮安格斯牛扒三文治...我上次都有食哩个,果然热食系更加正既!面包两面烘到香脆,中间夹住牛扒、芝士、沙律菜、蛋黄酱,口感丰富,而且哩块牛扒比all day既西冷牛好食,肉质比较淋嫩,同样有牛味,唔通真系慢煮既功劳?!值得一提既系佢地跟三文治附送既薯条!!够新鲜热辣之余,仲系真正既外脆内薯,唔知系咪沾左层薄薄既粉浆所以咁脆口呢!
入到去环境几chill 几舒适,仲有高座同单行座。