2024-09-16 549 浏览
高质素食材,每道菜都好好味,性价比高,服务贴心到位,十分推荐。我地四个人,叫左一个 main course - 黑碳烧西班牙毛猪 (天下第一刀),北海道带子蟹肉蟹膏意大利饭,蟹子鲍鱼意粉,黑松露忌廉汤,椰菜花蟹肉忌廉汤,两道前菜为法国鹅肝配橘子沙律,带子露笋配黑松露汁,每一个菜色都有惊喜,好味道之余 presentation 亦好靓,睇得出好用心做,仲有餐前送左一碟蕃茄小 pizza 好开胃口,又送左支靓水。甜品叫左个pineapple sorbet 同 tiramisu, tiramisu 做左生日碟,意外惊喜系有只著灯啤啤熊,果刻真系觉得好窝心,而且餐厅环境好舒服,好有气氛,大家都好满意,尽兴而返。
2024-09-16
庆祝纪念