今日意外发现到有间新开张日本餐厅系大角咀,见门面又几靓仔,所以胆粗粗入左去试,估唔到又几有惊喜!间餐厅提供QR code比我地去点餐,所以我地好快都已经叫到成枱食物!哈哈😂(师傅好贴心 见我地未食完枱嘅野食都调整返自己出餐速度,保持返食物系最好状态比我地食,我觉得哩点系要赞👍🏻)果日我地叫左好多唔同种类嘅精选寿司🍣🍣,少许剌身,同炸物(炸物好好味 必点炸蚝同天妇罗🍤)。仲有甜品加饮品 不过我无影了果啲就🙂不过我建议大家如果抱住去试下食就可以叫set先会比较适合,然后唔够食或者想试下其他精选寿司先再追加😌😋但我真系好recommend对寿司有要求嘅人一定要黎试 我觉得绝对拍得上Omakase新鲜质素。但你绝对唔洗用Omakase嘅钱就食到!性价比好高。我都几肯定如果要出尖沙咀或港岛区食返同样份量或咁有质素嘅寿司,我唔会觉得而加嘅人均消费食得到,所以我先会觉得超抵!另外我都好满意佢旧饭系用赤醋处理 同啲鱼生简直就系perfect !!(以下会附有当晚食嘅相片 我影相唔叻 但希望唔好受我影相质素而影响你对餐厅嘅好奇心😂) 我唔希望写好评变左害人地hahahaha

2022-05-06
庆祝纪念