2015-10-28 11582 浏览
朋友生日,揾地方食饭.系OPENRICE见到有呢间逸亭餐厅既coupon,六位或以上65折,另送珍宝带子.决定试下.我地六位,book左7:00台,抵达后便马上开动.点知食物选择得好少,间酒店装修风格各样,俾人感觉很古旧.比较受欢迎的有长脚蟹,螺&虾.其余大部份为热食,有鱼,有羊,有肉. 煮得好似住家送/双送饭果d咁.三文鱼刺身算系唔错,几厚切.摆寿司果边仲有鸡肉串烧,可惜系唔热的.有手切生牛肉,好韧,唔好味.佢将原本送既珍宝带子,改左做大闸蟹.而没通知,我地只从餐桌上醋&食蟹用剪刀估到.我未见过咁袖珍既大闸蟹,六只摆埋一碟就知.好好彩,我拣果只<细闸蟹>系有膏既.食到闷闷地,走出去整格仔饼,自助形式.当我同朋友第一次失败后,有位大叔职员指导我地应该点整得好D.最后整左三,四底.雪糕有三款口味,没味道正常.甜品就冇食,因为卖相太不吸引.最后一提,朋友讲话d可乐淡到爆.我都系饮杯热柠水算喇.总括黎讲,系非常普通,不会再光顾了.
我地六位,book左7:00台,抵达后便马上开动.
点知食物选择得好少,间酒店装修风格各样,俾人感觉很古旧.
比较受欢迎的有长脚蟹,螺&虾.
三文鱼刺身算系唔错,几厚切.
寿司果边仲有鸡肉串烧,可惜系唔热的.
有手切生牛肉,好韧,唔好味.
我未见过咁袖珍既大闸蟹,六只摆埋一碟就知.

好好彩,我拣果只<细闸蟹>系有膏既.
食到闷闷地,走出去整格仔饼,自助形式.
最后整左三,四底.
雪糕有三款口味,没味道正常.
甜品就冇食,因为卖相太不吸引.
最后一提,朋友讲话d可乐淡到爆.
我都系饮杯热柠水算喇.
总括黎讲,系非常普通,不会再光顾了.
2015-10-23
庆祝纪念