2024-05-13 553 浏览
纵横屯门咁多年都唔知这商场有米线,只知小巴黎或椰林阁。其实佢嘅味道真系冇乜特别出色,🙈米线份量冇乜特别多,不算太弹牙烟韧,麻辣都不太呛,😕基本上所有出品都比较土炮,例如这个蒜泥白肉,只是一个小小的碟子载着一些肉片,然之后有啲带辣的蒜泥,不算太过特别。我的热拌米线,因为近期都喉咙有啲痛,因此没有特别吃辣,谂住用白肉上的蒜泥混合就可以了。😫但是,热拌米线里面的鸡翼尖,系冻啲,唔系普普通通嘅冻,而系完全喺雪柜攞出嚟𠮶种冻,🤷🏾😨真糟糕。另外的卤水鸡翼,喂了一些给婴儿之后,自己吃一口取赫然发觉原来那么咸,之后那些鸡皮的位置都没有给它再吃了。😑佢个位置系喺华都商场中间𠮶层最边皮位置,因此好多时候都会有啲人坐喺外边的露天位置,都算有阿遮头,不过就坐喺好似露台嘅位置,因为喺铺入边嘅位置都唔系特别多,可能有12个左右,如果你人又多嘅话,很多时候都要坐外边。都唔算霸咗佢个位好耐,因为一开始根本佢就无客,12时之前已经去到,不过俾钱嘅时候,那男士仍然系黑口黑面,让人难免有半点难受。我只可以话,有一个后生啲嘅哥仔端菜攞嘢嚟,都算有礼貌呢度有笑容,另一个中年阿叔,的确真系木口木面,好似你去俾钱都得罪佢咁样。

纵横屯门咁多年都唔知这商场有米线,只知小巴黎或椰林阁。
我的

但是,热拌米线里面的
另外的

😑
可能有12个左右,如果你人又多嘅话,很多时候都要坐外边。
午餐