-🌊比我想像中大同埋多人好多, 原来因为愉景湾餐厅都好少选择🤣 野食大份所以多人share较适合🌊 book位有个网, book完前一日会send email提你, 但book左又冇话有张靓枱🤣🌊店员全部都好chill见你想落单都同枱客吹埋水先过黎🤣 同佢吹多两句就offer左我地由近室内move左去海边😆-🐟🥗 SESAME CRUSTED TUNA CHUNKS 黑白芝麻吞拿鱼卷 $180💯超好味, 吞拿鱼好厚好juicy, 面条有番茄酱, on side有mustard, 但tuna本身都好香-🐚🍝 LINGUINE VONGOLE 白酒大蚬扁意粉 $165✨超大份🤣 唔算太高质, 蚬肉都算甜但偏细只, 白酒香都唔出-🐖🍖 GRILLED BABY BACK RIBS 烤猪肋骨$199 (half)💯正常发挥, 个酱系应有既味道, ribs好多肉, 滑唔滑就一半半, 整体都唔错😆-🍕🍍 ZAKS HOUSE SPECIAL 招牌特色薄饼 $155✨pizza有得拣厚/薄批, 呢个有辣肉肠, 火腿, 肠, 青椒同菠萝, 当然唔少得大量芝士, 但唔知点解系House special

🐟🥗

🐚🍝
LINGUINE VONGOLE 白酒大蚬扁意粉 $165

🐖🍖

🍕🍍

✨pizza有得拣厚/薄批, 呢个有辣肉肠, 火腿, 肠, 青椒同菠萝, 当然唔少得大量芝士, 但唔知点解系House special 🤣
✨但佢系超超超级大份, 加上佢上菜好快, D野一次过黎, 冻左未食得切就冇咁好食, 但另一角度谂就一次过影相打卡靓D😂
🍫🍮
Chocolate Pudding $90

💯佢个名叫pudding其实系心太软黎🤣 好流心, 朱古力味都好浓, 唔错
🧃
Mix Berry Smoothie $65