天气冻 又系食羊暖身嘅时候❄️唔一定要食羊腩煲嘅 烤羊肉其实都好正㗎✨铜锣湾烧肉酒场主打嘅就系烤羊肉 当然另外都有其他肉类🥩今次我哋就大包围 猪牛羊鸡都有拣🤣ꕥ 和牛盛盒有五个部位嘅和牛 个人最喜爱系和牛肉眼 入口有溶化感🤤相当软稔 而西冷嘅牛味够晒浓郁 第一次食和牛背峰 肉质好有弹性 又够肉汁 值得一试✨另外仲有三角胸小排同和牛肩ꕥ 澳洲羊腹肉羊腹肉系一块扒状 烧到咁上下剪开佢会更易处理🐏肉质较有咬口 虽未至于好软稔 不过羊膻味突出 爱好羊肉者都应该会好喜欢ꕥ 炭火鸡腿肉黑蚊蚊其貌不扬 但系食过炭火鸡腿肉嘅都知 肉质好鲜嫩又够厚肉 而且有阵炭烧味特别香🐔ꕥ 山形县产烟熏猪腩第一次烧烟熏肉 虽然厚身不过唔难处理🐷独特嘅烟熏香味系锦上添花 烧至外面焦香 入面仲系软嫩 入口无一般腩肉嘅油腻感职员细心介绍各种菜/肉点样烧🔥配料点样配搭 好nice!

ꕥ 和牛盛盒
ꕥ 澳洲羊腹肉
ꕥ 炭火鸡腿肉
ꕥ 山形县产烟熏猪腩

职员细心介绍各种菜/肉点样烧🔥配料点样配搭 好nice!