2023-07-26
店内充满着动漫同埋熊本熊嘅装饰,太过适合我呢啲大细路🐻❄️而且位置非常之阔落,好适合一家大细过嚟,啱晒而家暑假啦🥰★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*🥩精选放题 $298🥩澳洲和牛放题 +$38普通精选放题可以选择嘅食物已经非常之多!牛舌、牛排骨、牛三角肉等包罗万有!除咗肉类之外,我必须点嘅系一定系棉!花!糖!🥹🥹真系唔系好多烧肉店有得拣棉花糖🥹🥹但系将棉花糖烧到外脆内软真系好正另外澳洲和牛肩胛同埋澳洲和牛板腱我都非常喜欢,肉味浓之余有咬口但又唔会过韧日本和牛更加唔驶讲!每一个部位食落都非常之淋,油脂好多,好肥但好juicy🥹食咁多肉,会滞都在所不免。呢度有自家制嘅乌龙茶☕️可以成壶拎返埋位同朋友慢慢饮😌🍢期间限定优惠:而家惠顾晚市烧肉放题,送你价值$398嘅「DOCG意大利汽酒」乙枝(只限四位以上订座 或 生日)
🥩精选放题 $298
🥩澳洲和牛放题 +$38