2024-12-30
旺角真系好多楼上Cafe,不过我最钟意嘅一定系Station 3 Cafe。白色为主,坐位大多数系舒服嘅梳化卡位。除咗坐得舒服,食物质素仲好好,所以我经常带朋友过嚟帮衬。今日我哋点咗两个晚餐套餐同埋啲小食嚟开心share。呢度晚餐价钱合理,而且所有晚餐套餐都会送$38嘅饮品。我最钟意嗌佢哋嘅朱古力系列,真系好好饮!意式芝士焗肉酱阔条面呢个阔条面真系大胃王必试。一大碗香喷喷嘅肉酱阔条面,加埋软绵绵嘅芝士酱,真系无得顶!而且阔条面keep到弹牙,真系好考厨师功夫。So so yummy。卡邦尼烟肉杂菌意粉呢度嘅卡邦尼意粉百食不厌!Creamy得黎份量足够,包证每条意粉都挂满酱汁,好正!我仲钟意佢哋啲烟肉煮得刚好,保持软身质感,加上大方嘅芝士,真系超正!日式饺子呢度嘅式饺子炸到表皮有少少脆,加上章鱼烧嘅酱汁,酸酸甜甜,仲有我最钟意嘅紫菜,真系超好味,停唔到口!超推介,必试!蜜糖鸡翼超钟意呢度嘅鸡翼!慢慢烤到胀卜卜,皮带少少脆,再加上好多蜜糖汁,一咬落去,蜜糖同肉汁混埋一齐,超级正!鸡肉保持嫩滑,真系好味到停唔到口。鸡翼控必试!一定钟意。焦糖朱古力我通常会加几蚊转饮特饮,呢度嘅焦糖朱古力真系好
意式芝士焗肉酱阔条面
卡邦尼烟肉杂菌意粉
日式饺子
蜜糖鸡翼
焦糖朱古力
我通常会加几蚊转饮特饮,呢度嘅焦糖朱古力真系好味!朱古力同焦糖味好平衡,唔会太甜,刚刚好,可以解下甜品瘾潻!