2023-03-27 29 浏览
🍴鸡翼放题餐厅🍴一齐叫鸡啦喂‼️今日终于得偿所愿🙆🏻‍♀️人生最爱就系烧鸡翼🐥梦想就系不停食无限♾️甘多只不同味既鸡翼~真系好满足🥰#大满足#旺角美食#鸡翼放题#hkfood #hkfoodig #hkblogger #香港必食#最爱既烧鸡翼#我最钟意食#wingman#鸡翼控天堂#鸡全部都系鸡主角🧬我最爱既鸡翼,分别有10款可以仼食,黑椒柠檬,蒙古烧烤,泰式甜辣,纽奥良香粉,黑芝麻海鲜蜜糖,水牛城酱,BBQ咖啡香,田园风味~食极都唔厌🍴真系好食到上引,由其系死神酱,芝士蒜蓉味❣️干身/湿身鸡翼可选🙆🏻‍♀️汽水仼饮🥤🐥死神酱初初不辣,慢慢愈食愈辣🥹食得辣既朋友,一定要试,但都好入味,有啲香葱粒,更有港式感觉‼️🐥芝士蒜蓉味鸡翼,劲多碎碎既芝士同蒜蓉粒在面,连鸡翼内都有蒜蓉味,劲浓郁‼️🐥黑芝麻海鲜蜜糖,带有少少海鲜酱味🦞具有香甜感👍又有蜜糖既滋润☺️至于干身嘅鸡翼🍴最特别系🐥蒙古烧烤烧到干身度刚刚好,食落仲有蒙古风味,比较辣,但辣得过引🌶️🐥BBQ咖啡香味,估唔到咖啡夹到BBQ粉既鸡翼,喜岀望外👏🏻🍟另外有黑松露味嘅薯条🍟薯条上有一劈黑松露之外,仲有黑松露酱可以仼配,每条薯条都沾满黑松露酱,忍不住一啖
🍴鸡翼放题餐厅🍴一齐叫鸡啦喂‼️今日终于得偿所愿🙆🏻‍♀️

主角🧬我最爱既鸡翼,分别有10款可以仼食,

至于干身嘅鸡翼🍴最特别系
🐥蒙古烧烤
烧到干身度刚刚好,食落仲有蒙古风味,比较辣,但辣得过引🌶️

🍟另外有黑松露味嘅薯条🍟薯条上有一劈黑松露之外,仲有黑松露酱可以仼配,每条薯条都沾满黑松露酱,忍不住一啖接一啖🍠