2022-12-25
好嬲丫!今日见到鸡地有间新开串烧,醉美岛,谂住去试下,开头见价钱都唔平㖞,心谂应该几好食啦😰食完简直颠覆咗我嘅三观呀😰串烧贵 都唔紧要,个五花腩串细到呢,好似猪肉碎串然后鸭掌串,我脑海中嘅鸭掌串系成只手掌,点知嚟到系冇嘅,得鸭掌筋 系得一条筋 oh my god 😰再黎牛肉串,成个瘦肉嘅感觉,仲要劲细粒!仲有佢个鱿鱼须串,得2旧仔,仲超级细条!我应该觉得佢间铺系买迷你嘢食,价钱仲要唔成正比,仲有个臭豆腐,又唔臭又唔好食,又冇味,心谂豆腐卜都好食过佢‼️未试过一间串烧食到咁差嘅食评,佢哋唯一好嘅系包装袋系保温的!仲有系职员有礼貌嘅!我真系唔系净系比差评。我系讲出我食后感,我已经系试左三次嘅人,谂住第一次食串烧差,第二次食佢嘅午餐会好d,原来都系差..个2个送,我真系食咗个”寂寞”😫第三次再试堂食!份量都系一样细!我唔会有下次~好贵!又唔抵。好差好差!oh my god行过两条街,有间串烧又平又大件,真系唔系sale,自已去揾
食完简直颠覆咗我嘅三观呀😰
串烧贵 都唔紧要,个五花腩串细到呢,好似猪肉碎串
再黎牛肉串,成个瘦肉嘅感觉,仲要劲细粒!
仲有佢个鱿鱼须串,得2旧仔,仲超级细条!
我应该觉得佢间铺系买迷你嘢食,
价钱仲要唔成正比,
未试过一间串烧食到咁差嘅食评,
佢哋唯一好嘅系包装袋系保温的!
仲有系职员有礼貌嘅!
第三次再试堂食!份量都系一样细!
我唔会有下次~好贵!又唔抵。
好差好差!oh my god
行过两条街,有间串烧又平又大件,真系唔系sale,自已去揾