2023-10-13
烧味的浪漫每逢有人叫我介绍啊代表到香港嘅嘢食第一,我会讲我嘅最爱烧卖第二,就一定系港式烧味,烧鸭烧鹅叉烧油鸡切鸡烧腩仔烧排骨,再加埋姜蓉捞落个饭或者汤面度,真系不得了冇得输!而我亦喺其他地方食过烧味,都觉得始终系香港嘅最好食😗👍🏻今次又返返嚟我嘅烧味饭堂,平时食得烧味饭总系俾人一个赶头赶命既感觉,好似要你咋咋淋食完,就唔知赶住去边😂呢度唔会,而且内部装潢新式干净,有人流得来又唔会太嘈,啱啱好!我哋每人叫咗一个双拼一杯嘢饮,一个叉烧烧腩仔汤米粉,一个油鸡烧腩仔饭,多姜蓉芥辣,唔该!私心推介佢嘅叉烧,烧得焦香得来又唔会干,而且肉质非常冧滑,肥瘦适中👍🏻油鸡今次好好彩食到鸡髀位,肉质嫩滑,鸡皮好吃🙊识食烧腩仔嘅一定系点黄芥辣🤪一人一份唔使争!双拼嘅𩠌份量好足!推介俾大家,黎感受一下烧味嘅浪漫🤣
每逢有人叫我介绍啊代表到香港嘅嘢食
第一,我会讲我嘅最爱烧卖
而我亦喺其他地方食过烧味,都觉得始终系香港嘅最好食😗👍🏻
推介俾大家,黎感受一下烧味嘅浪漫🤣