2019-09-20
同平时一样,打完波就去揾野食,今晚大家都好乖,食左晚饭先黎打波,我地就一行人去食甜水好脚头嘅我地等左几分钟就连续有2张枱食完起身出黎可能都夜喇,我想叫个2样都卖晒,最后比我见到佢~朱古力梳乎厘!老板话佢地啲梳乎厘要等20分钟,大家都话okay慢慢食等埋我,虽然最后大家都系秒速食完,又再叫多样其他野食正等到我就黎变长颈鹿之际,佢黎喇!热辣辣!老板话,梳乎厘一定要整好即刻食先好味,个啲酒店buffet放系光波炉度keep warm个啲,都唔系真系梳乎厘质地嘅。讲返个梳乎厘先,见到个样都已经值回票价,个匙羹一北落去,个顶系脆嘅,入面好松好软,放入口好香朱古力味,又唔会好甜,老板问我,做咩第1次唔试原味,佢咁讲得...应该都唔野少,下次要试返先得,大家见到佢咁吸引,有几个都试左啖,都觉得好正,不过咁,最后我地又秒速解决左佢,我就好似食左阵风咁,不过呢阵风,真系好好味,哈哈哈哈