2022-09-07
点解烧烤堂咁犀利🥹💕 又有姊妹店开张🔥而家除咗串烧同烧肉仲做埋烤鱼🐟🌶 我钟意‼️都系贯彻左平靓正 适合聚会 一定唔会失望💯💁🏻♀️❣️重庆麻辣烤鱼(小) $288又喺度做坏规矩🤣 小份都劲大条 有鲈鱼同清江鱼拣 拣咗嫩滑啲嘅清江🐟鱼本身唔多骨而且好易夹 好食仲要系健康嘅蛋白质💁🏻♀️唔食辣都有孜然 豆豉拣🤭 食得辣嘅劲推荐重庆麻辣🌶 叫咗中辣好爽(◍︎˃̶ᗜ˂̶◍︎)✩︎ 面头嘅调料有辣椒仲有炒到甜嘅洋葱 花椒蒜头👍🏻 加啲汤当打边炉又得💯❣️四配菜系列 $58土豆、莲藕、冬菇、豆芽每个锅最少配四款菜 呢个组合优惠又拣好咗🤭呢几款系冇得输 口感各有千秋 最钟意土豆 切到好薄超入味🥔 莲藕口感系一流👍🏻❣️莴笋片 $28另外私心钟意莴笋 同样清甜冇渣 大大份🌵❣️宽粉 $28Must eat ‼️ 所有辣嘅汤配宽粉都系人间美味🤣🌶❣️手切封门生柳 $88真系媲美火锅店水准嘅牛肉🐄 感觉到新鲜食落系有咬口肉味唔系雪肉( ˘͈ ᵕ ˘͈ )❣️盐烧厚切生舌芯 $48❣️鸡软骨(2串) $28❣️原块鸡皮 $22❣️麻辣墨鱼头 $18❣️焦糖菠萝 $18笑死仲可以善用资源食埋串烧 唔使转场🔥朋友竟然冇食过烧烤堂 我就嗌左几款俾
而家除咗串烧同烧肉仲做埋烤鱼🐟🌶 我钟意‼️
都系贯彻左平靓正 适合聚会 一定唔会失望💯💁🏻♀️
❣️重庆麻辣烤鱼(小) $288
鱼本身唔多骨而且好易夹 好食仲要系健康嘅蛋白质💁🏻♀️
❣️四配菜系列 $58
土豆、莲藕、冬菇、豆芽
每个锅最少配四款菜 呢个组合优惠又拣好咗🤭
❣️麻辣墨鱼头 $18
❣️焦糖菠萝 $18
笑死仲可以善用资源食埋串烧 唔使转场🔥
朋友竟然冇食过烧烤堂 我就嗌左几款俾佢试✨
以上都系我最爱‼️ 仲要之前冇见过鸡皮🐣 摊开嚟烧逼到冇晒油好似薯片咁脆好 crazy‼️
焦糖菠萝系最爱 都系有两边焦糖🍍
❣️Orion生啤 $48
同烧烤堂一样生啤买一送一🍻 好少饮 Orion 但呢度出奇地饮到蜜糖味 几好🍯