2018-06-11 610 浏览
最近山下菓子开左好多分店,钻石山又新开一间刚买了戏飞睇戏,见到凭票尾可以买雪糕第二杯半价,仲有时间先开场,决定去食返杯雪糕只有$60系列既雪糕可以用呢个优惠之前系日本都食过creamia雪糕,当时七月炎热天,一买已经溶左一半,未能好好享受,今次可以系冷气商场慢慢试真啲我叫左个抹茶雪糕,因为想食佢既厥饼同丸子雪糕果然好creamy好重牛奶味好幼滑,好似食紧啖啖牛奶咁,好味朋友叫左咖啡味,系原味雪糕,再另上一杯咖啡,店员话逐少倒半杯落去,否则会好快溶咖啡味好似比较抵食,因为可以食埋佢个招牌脆筒,而且加入咖啡后非常香浓!美中不足系佢真系好快溶!但味道确实不错,钟意绵滑口感雪糕朋友一定要试!今次用左票尾优惠每杯$45,个人觉得可接受,但如果原价$60一杯就有点贵了
最近山下菓子开左好多分店,钻石山又新开一间

只有$60系列既雪糕可以用呢个优惠

我叫左个抹茶雪糕,因为想食佢既厥饼同丸子