2020-01-28
自己一向都好钟意食手拉薄饼😍咁啱行开又一城 就黎试一试🤤-大虾牛油果酱薄饼🥑佢menu系摆呢个pizza出黎😋应该就系最招牌嘅🙈同埋牛油果配虾呢个配搭一定好好食😋所以就嗌左呢个💓呢到嘅pizza好特别 系椭圆形嘅🤤我嗌呢款望落去好Colouful🤩望到都好开心🥳-个pizza即叫即做😍个人最钟意就系食厚批😚呢到嘅面团系自己搓 焗到脆卜卜热辣辣 食起上黎好软熟🥰外脆内软 好有咬口 唔会好似食面包嘅感觉🍞仲好甜心将佢cut开左一旧旧😋唔洗自己切😎-每一份都好足料‼️唔只有虾同牛油果酱🥑仲铺左好多蟹籽 同埋蛋喺面🥰个底仲有大量嘅芝士🧀仲可以拉到丝架💓啲牛油果熟度啱啱好 个酱整得好creamy😍成个pizza口感好rich 每一款材料个味都好夹 配合得好好💯成个pizza食落唔会好油腻 好fresh!!!
大虾牛油果酱薄饼🥑