美利酒店是近年打卡或Staycaution热门酒店😍我哋就嚟试试佢嘅Afternoon Tea Afternoon Tea地点位于酒店26楼,要上到25楼,再搭另一部䢂上多一层,顶层风景可远眺维港景,仲可以影到夕阳啊🌇一坐底,侍应就会送上welcome drink - NOC cold brew coffee! I love cold brew so much👍🏻先解构下Afternoon Tea有咩食🤩有3款咸点◭ 鹅肝酱多士◭ 烟三文鱼多士◭ 龙虾包有3款甜点◭ 红桑子挞◭ 朱古力蓝莓蛋糕◭ 朱古力榛子蛋糕另附上一碟有牛油曲奇,原味及朱古力松饼,表面是酥皮,但入面是松饼,估唔到松饼好有惊喜,我同朋友大赞好好味👍🏻Tea Set咸点及甜点不过不失,质素尚可环境同服务当然不错,侍应会主动帮我哋影相😆📸️👍🏻

先解构下Afternoon Tea有咩食🤩

有3款甜点
◭ 红桑子挞
◭ 朱古力蓝莓蛋糕
◭ 朱古力榛子蛋糕

Tea Set咸点及甜点不过不失,质素尚可
环境同服务当然不错,侍应会主动帮我哋影相😆📸️👍🏻