2022-05-24
📍 📍 何时 • 河地 (上水)上水河上乡呢间餐厅就隔涉啦,位于古洞河上乡村内,恍如隔世桃园。环境真好令人好放松,周围都系花花草草,植物中间有个湖,湖边都系啲室外座位,成个环境好似真系去左森林,好有去外国既感觉,十分写意但大家记得要带蚊怕水!👉 All day breakfast 💰89😋😋😋/5cafe嘅稳阵之选,有黑松露炒滑蛋、肠仔、茄汁焗豆、车厘茄、烟肉、牛角包、田园沙律菜,牛角饱偏硬,味道唔系特别好,用嚟打卡🌟秘制香草鸡中翼48😋😋😋.5/5鸡翼比想像中好食,唔干,有汁👉 香煎虎虾翠玉瓜面配虾香半干蕃茄酱💰88😋😋😋/5翠肉瓜面仲食到翠肉瓜既口感,但都少少过淋,虎虾就好新鲜弹牙,食落够晒健康,无负担👉 即磨咖啡💰38😋/5都几唔好饮,咖啡味淡😢😢😢奶又唔香滑🤢👉 滴漏咖啡💰29😋😋/5咖啡都系唔香唔浓😢😢😢系超市买既咖啡包,不过好过有奶个款回头:maybe,去过一次就够,唔会专登再去。#kermit食在上水#petfriendly
📍 📍 何时 • 河地 (上水)
上水河上乡
👉 All day breakfast
💰89
😋😋😋/5
秘制香草鸡中翼
😋😋😋.5/5
鸡翼比想像中好食,唔干,有汁
👉 香煎虎虾翠玉瓜面配虾香半干蕃茄酱
💰88
😋😋😋/5
👉 即磨咖啡
💰38
😋/5
都几唔好饮,咖啡味淡😢😢😢奶又唔香滑🤢
👉 滴漏咖啡
💰29
😋😋/5
咖啡都系唔香唔浓😢😢😢系超市买既咖啡包,不过好过有奶个款
回头:maybe,去过一次就够,唔会专登再去。
#kermit食在上水
#petfriendly