2022-11-27 90 浏览
其实一直都想去试,但成日都好多人排,今次决定排下(排左一个钟),试下系咪真系出面讲到咁好食✨🐾 烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜($228)💛💛🖤🖤🖤啲肉好厚好大旧,不过本人觉得系厚身腩肉🤣肉应该系部位问题比较谐。不过包埋生菜同泡菜味道还可以,同出面韩烧一样。🐾 韩国蚬肉饭($135)💛💛🖤🖤🖤冇咩咁特别~不过好多蚬肉,每啖饭都可以同蚬肉一齐食,饭底就系泡菜炒饭,会建议嗌其他。🐾 济州柑橘炸鸡 (半份无骨)($108)💛💛💛🖤🖤觉得最好食系呢个炸鸡,炸粉薄,薯条点埋啲汁几好食。不过食第二旧时发觉点解个味咁熟悉🤣原来系激似西柠鸡🤣所以会叫呢个菜做fancy西柠鸡。🐾 济州柑橘乳酪 ($68)💛💛💛💛🖤几有特色,大大个柑橘喺杯嘢入面,乳酪唔会杰到饮得好辛苦𠮶种,唔错。🐾 热情金菠萝沙冰 ($68) 💛💛💛💛🖤都系好特色,大大个菠萝喺杯上面。酸酸甜甜,好开胃。💤 铺头内位置较少,有啲逼,店员会将纸箱放喺食客附近💤 个人觉得系名过其实,食一次够整体推荐指数:💛💛🖤🖤🖤

🐾 烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜($228)💛💛🖤🖤🖤

🐾 韩国蚬肉饭($135)💛💛🖤🖤🖤

🐾 济州柑橘炸鸡 (半份无骨)($108)💛💛💛🖤🖤

🐾 济州柑橘乳酪 ($68)💛💛💛💛🖤

🐾 热情金菠萝沙冰 ($68) 💛💛💛💛🖤
都系好特色,大大个菠萝喺杯上面。酸酸甜甜,好开胃。

💤 铺头内位置较少,有啲逼,店员会将纸箱放喺食客附近
💤 个人觉得系名过其实,食一次够

整体推荐指数:
💛💛🖤🖤🖤