2023-07-18 399 浏览
今日同朋友喺附近做完pilates,想食啲轻食,就拣咗依间日式主题cafe🍵我哋好好彩等到tatami位,静静哋自成一各,啱晒同朋友嚟chill下~可能因为周六比较多客,佢哋上菜嘅速度比较慢,我哋嗌嘅嘢食同饮品前后半个钟先上齐。好彩我哋唔算好肚饿,可以倾住偈等😅我嗌咗个九宫格all day breakfast,每格都系唔同嘅食物。比较特别嘅应该系牛油果焗蛋,牛油果嘅软度啱唔好,配埋蛋黄几好食。至于其他小食都比较普通,唔系咩心机嘢,个牛角包仲一啲都唔酥脆,食落似一旧唔新鲜嘅牛油面包,有啲失望🥲饮品系唔错嘅,而且卖相啱晒打卡。我觉得依度嘅食物性价唔高,但如果系约埋三五知己嚟饮杯嘢倾下偈打下卡都几舒服~