放工一个人周围行吓,到咗食饭时间有啲肚饿正头痕紧食乜好,就试下呢间日式餐厅啦🥰竟然有意外收获😆菜单系固定既~好似omakase甘🤣🤣最低消费每人一人份🫶🏻$588,讲吓几样我最钟意嘅菜先🥰💘时令海虾🦞海虾好新鲜,冇腥味😊就甘食劲鲜甜啦已经😆💘山椒酱油配白鳝呢个白鳝口感鲜嫩,吃起来非常有口感😚我自己劲钟意食白鳝,原来餐厅每日都会新鲜去采购最新鲜嘅白鳝👍唔怪得食落咁鲜甜啦🥰山椒酱油的搭配令口感更加丰富,带有一啲微辣和微甜既味道👍口感特别😆💘樱花虾芝士乌冬一上到嚟望到劲多芝士,劲邪恶啊!乌冬份量适中,但真系每一啖都食到芝士,钟意食芝士嘅人一定唔好错过啦❣️仲有加埋樱花虾喺上面口感食落脆卜卜👏呢个价钱有呢个质素真系好抵呀!推荐!

💘时令海虾🦞
海虾好新鲜,冇腥味😊就甘食劲鲜甜啦已经😆
💘山椒酱油配白鳝
💘樱花虾芝士乌冬

呢个价钱有呢个质素真系好抵呀!推荐!