2023-07-24 20 浏览
#722 当日我同老公喺Chill & Grill订定位同仔仔庆祝生日 ,由于餐厅位于坚尼地城,我哋工提早食dinner ,之后安排去一个唔洗同人迫嘅地方去睇日落🌄👨‍👩‍👦餐厅空间感满分💯加上已经换上夏日主题装饰 ,每个角落都充满打卡位,而且好多道具任你用!!你睇nasa 喺Candy Bar同主题background 睇打卡几咁开心🤩我真系无介绍错架👍🏻👍🏻烧八爪鱼🐙须,微辣可口,必系嘅必叫之选!依度嘅水耕菜系自家种,所以我特意叫咗烟熏猪腩肉配水耕菜沙律🥗,入口份外新鲜😋澳洲上等羊西冷和手打羊肉汉堡🍔,系nasa同老公至爱❤️订枱时讲低咗庆生,㕑师重好窝心咁喺汉堡上面加上生日牌😍而我叫咗格陵兰比目鱼扒,鱼扒香嫩无比🥰最后当然叫咗甜品🍮芒果拿破仑作为今餐完美嘅句号❤️坚尼地城 Chill & Grill12岁以下小朋友免费送一球雪糕,亦可任意享用Candy Bar,优惠记得喺预约时注明喔!重有好多夏日限时优惠,你都快啲打电话预约啦👏🏻#亲子餐厅 #亲子好去处 #打卡 #优惠活动 #香港美食 #foodie #yummy

烧八爪鱼🐙须,微辣可口,必系嘅必叫之选!
而我叫咗格陵兰比目鱼扒,鱼扒香嫩无比🥰

最后当然叫咗甜品🍮芒果拿破仑作为今餐完美嘅句号❤️

坚尼地城 Chill & Grill