2021-09-09 105 浏览
以波希米亚style嘅打卡餐厅,我想去咗好耐!见到人地啲相都好靓,今次去打卡顺便试下佢地啲嘢食🤩😋😋.慢煮西班牙杜社洛克猪梅肉配猪油伴饭 $92香煎慢煮纽西兰牛柳配琵琶虾 $138Set Drink - Strawberry Avocado Smoothie $26Set Drink - Hot Latte $19.叫咗两个唔同嘅dish同朋友share,两碟摆碟都几靓仔🤣猪梅肉系慢煮嘅,肉质超级冧,有啲位带咗少少肥膏,好重油香,口感好好🤩加上味道又入味,个猪梅肉好有惊喜!👍🏻👍🏻猪梅肉下面重有啲玉子🥚,甜甜地。 另一碟系牛柳配琵琶虾,牛柳唔会好细件,表面见佢煎香咗但唔会太㶶!切开个时,见到中间重系好粉嫩😍特别系中间个啲位,超级嫩又juicy,一啲都唔韧!而只虾🦐佢系中间开咗一刀,好方便食,好爽口。Hot latte拉花好靓,味道正常🤣Strawberry Avocado Smoothie就士多啤梨味比较重,但饮落都饮到淡淡的牛油果味,感觉几健康清新🤓
慢煮西班牙杜社洛克猪梅肉配猪油伴饭 $92
香煎慢煮纽西兰牛柳配琵琶虾 $138
Set Drink - Hot Latte $19
猪梅肉下面重有啲玉子🥚,甜甜地。
慢煮西班牙杜社洛克猪梅肉配猪油伴饭

香煎慢煮纽西兰牛柳配琵琶虾

Hot latte拉花好靓,味道正常🤣
2021-09-06
慢煮西班牙杜社洛克猪梅肉配猪油伴饭